Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN’den baskan çikar mi?

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi
    İlk olarak Erhan|TS tarafından gönderildi

benim adaylarim bir kac tane

bordomavim- çakir-metin abi -baskan adaylarim

kuzey_lee -as baskan veya transfer komitesi veya yedek üye

badaloglu- baskan yardimcisi veya taraftar'dan sorumlu yönetici

yat kalk namaz kil dua et de benim yoneticiligimde futbolcu olma...topçuya bak saat kaçta internet köselerinde

yönetici oldugunuz'da benim özel hayatima mi karisacaksiniz ?
    saha'da adam gibi top oynadiktan sonra trabzonspor'un adina yakismayan isler yapmadiktan sonra isterse sabaha kadar burda olayim kime ne ? sayin yedek üyem!
    Sadece \'\' 5 \'\'

Yorum

BMN'den baskan adayi çikarmi ? Trabzonspor tüzügünde belirtilen sartlari tasiyan herkes aday olabilir. BMN'de bu kosullari saglayan varsaaday olabilir

BMN'den baskan adayi çikarmi ? düsünmeden cevab veriyorum.ÇIKMAZ. çikarsa da saygi duyarim.Edited by: gerçekefsane
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

niye çikmaz?
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Hee niye...?

Yorum

@zanoylu

topicteki ilk postumda temel olarak sorunlari söyledigimi düsünüyorum..

Yorum

cikar tabi sandiktada destek cikariz...[img]smileys/smiley1.gif[/img]ama suan en iyisi nuri albayrak
              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

Insanlarin hedefi olmasi bir seyleri iyi yapabilecegine inanmasi güzel bir seydir tabiki de seçildikten 2 saat sonra elestiriye baslanilan bir koltugu kim ister ki ? bu baglamda beni ileride Trabzonspor Baskanliga layik gören kardeslerimi de"Allah sizin cezanizi versin" diyorum.
                Trabzonspor √
                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                İki Renk ve Asalet √
                BordoMavi.Net √

Yorum

''Kurtlarla Dans'' böyle bir film adi varmiydi? Yoksa ben mi uydurdum ? Ama neticede böyle bir dansa yetecek nefesi olanlar sagdan saysin...
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
                    Insanlarin hedefi olmasi bir seyleri iyi yapabilecegine inanmasi güzel bir seydir tabiki de seçildikten 2 saat sonra elestiriye baslanilan bir koltugu kim ister ki ? bu baglamda beni ileride Trabzonspor Baskanliga layik gören kardeslerimi de"Allah sizin cezanizi versin" diyorum.

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Trabzonsporlu olmak bile zor zanaat ki Trabzonspor Baskani olmak atesten gömlek olsa gerek...
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

insanin ömründen gider sanirim 0 yi||ar ...

ekibinin iyi 0|masi |azim baskan|ar üstün öze||ik|i insan|ar degi| ya?
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                      Çalışıyor...
                      X